Suncon er en underavdeling av Tolcon, landets ledende leverandør av komplette energiløsninger til husholdning og næringsvirksomhet.

Vi den ledende og innovativ leverandøren av produkter og tjenester innen det sterkt voksende energimarkedet i Norge.
Vi innehar bred kompetanse og leverer komplette systemløsninger for energianlegg til det industrielle og private segmentet.

Infrarød stråling: Varmen du kjenner umiddelbart!

Som å sole seg på en isbre

Prinsippet til SunCon infrarøde strålepaneler er hentet direkte fra naturen. Selv om lufttemperaturen er under frysepunktet, er det godt og varmt i solen. Dette skyldes strålevarmen, eller for å være helt korrekt - den infrarøde strålingen - som kommer fra sola. Der det eksisterer infrarød stråling, konverteres denne til varme, for eksempel på huden vår eller på overflaten til materialer. SunCon sine infrarøde strålepaneler benytter det samme naturlige prinsippet som brukes til å varme opp bygninger på en effektiv og miljøbevist måte. Den eneste forskjellen er at varmen genereres direkte der den trengs.

Byggenæringens Klimapris 2021

Vi ble nominert til Byggenæringens Klimapris 2021, for vårt produkt SUNCON Zero 3Trykk her om du ønsker å lese mer om produktet.

"Byggenæringens Klimapris skal initiere innovasjon og bidra til utvikling av praktiske verktøy og løsninger for å redusere bygg- og anleggnæringens klimaavtrykk."